I´ll never forget you - Part 6 Nice to meet you!

tv rummet ser nästan ut såhär
strax innan vi skulle gå kom Elsa och Julie ner. De hade på sig Elsa hade på sig ett rött spetslinne, ett påa svarta shorts med nitar på, ett armband och ett par solglasögon på huvudet. Julie hade på sig en the Beatles tröja, ett par shorts, även hon hade nitar på sina shorts.
( http://www.polyvore.com/julie_och_elsa/set?id=42168235 ) Vi gick och tog på oss våra skor men så kom jag och tänka på något.
"Borde vi ite ta med oss någonting?" frågade jag.
"Ta med vadå?" frågade Elsa till svar.
"Jag vet inte, vi kan kolla i köket om vi har chips eller något liknande som vi kan ta med oss." sa jag och vi gick ner en våning. Det fanns två rum där. Vi öppnade första rummet,
"Wow" var det enda jag fick fram. Där inne fanns det en stor tv och jätte många soffor som satt i en halvcirkel runt rummet. Vi backade ut igen och gick in i nästa dörr.
"Rofl, ofta man har ett kök i källaren" sa Julie när jag gick fram till skafferiet.
"I know , right" svarad jag och kollade igenom skafferiet, mjöl, socker, aha. Chips och godis. Jag kastade godiset till Elsa och chipsen till Julie för att sen öppna kylen, jag kollade igenom den snabbt och så såg jag en flaska cola, happyface!
"Le' go" sa jag när jag hade stängt kylen.

Zayns Point of View
Killarna hade redan kommit, jag hade inte berättat för dem att Josh halvsyster och hennes kompisar skulle komma. Hoppas det inte gör någonting. Det knackade på dörren,
"I'll get it" sa jag snabbt för jag såg hur Liam gick mot dörren för att öppna.
"Okey" svarade han med en fundersam röst.
"Jag gick fram till dörren.
"Hello!" sa Ellen direkt  när jag hade öppnat dörren.
"Hi!" svarade jag och släppte in dem.
“We got some stuffs with us” Sa Julie och vi visade allt vi hade i våra händer.
“Nice” Svarade han och log mot henne.
"Ey Zayn what are you doing?" hörde jag Harry ropa ifrån rummet.
"We'll be back soon!" ropade jag tillbaks.
"We?" ropade alla killarna på samma gång och jag hörde att de gick mot hallen. "Boys, this is Ellen, she's Josh stepsister and her friends Elsa and Julie"
"oh, hi girls! I' Liam" sa Liam
"I'm Louis"
"Hello, I'm Niall" Sa han med sin irländska dialekt.
"Im Harry, and nice to meet you" fyllde Harry i och skulle luta sig mot dörrkarmen men halv missade så han höll på att ramla. Jag bet mig hårt i läppen för att inte börja skratta, men så klart lyckades varken jag, Julie eller Elsa speciellt bra så vi började att skratta. Och efter en liten stund stod alla i hallen och skrattade, eller alla utom Harry som försökte att tysta oss.
när vi hade haft våran skrattstund gick vi in till tv rummet. Zayn hade ställt fram dricka, godis och chips så vi ställde det vi hade med oss på bordet.
Sorry för en kort del men jag orkade inte skriva mer just nu :S
kommentera!!
-Ellen xx

I´ll never forget you - Part 5 Paradise


(Bakgården ser nästan ut såhär fast istället för sten är det gräs)


Vi gick ner för trappan igen och bakom trappan var det en ganska stor glasdörr som jag öppnade. Det var ett ute rum med en ganska stor pool i och det fanns även jacuzzi som rymde ca åtta personer.
"I repeat, Paradise" halv skrek jag och alla tre började skratta åt mig. Bakom poolen var det en stor bakgård där det fanns ett volleyboll nät på, en basket korg och ett fotbolls mål på. Jag log stort för mig själv och satte mig ner på marken och det dröjde inte länge förens att de andra kom och satta sig bredvid mig. Vi var helt tysta, det var inte någon pinsam tystnad, utan det kändes helt normal.
“Em, do you have any plans for tonight?” frågade Zayn efter en liten stund.
“I don’t think so” Svarade jag och sen la jag till: “Why?
“the boys and I gonna watch movies tonight and I was thinking that you maybe wanna join”
Jag kollade på Julie och Elsa. Vi bytte blickar lite snabbt och om jag tolkade deras blickar rätt så skulle det vara en kul grej att göra så jag sa: “Sure, why not”
“Awesome, We’re gonna be at my place by seven so I should go home, clean a little bit and fix some stuffs so I’ll see you later then”
“Yeah” sa jag snabbt.
Vi gick bort mot ytterdörren och sa hej då till Zayn och han gick hem till sig.
Jag, Julie och Elsa satte oss i soffan i hallen och så sa jag:
“Det här var kul!”

“Que?” frågade Julie.
“Alltså att vi bor granne med Zayn och att vi ska ha typ movienight med resten av killarna om...” jag kollade på klockan och såg att hon redan var halv 5, “två och en halv timma! I gotta go fix myself!” Jag ställde mig snabbt upp och såg att Julie och Elsa kollade på mig konstigt så jag sa: “Okej inte fixa, fixa mig, utan typ duscha och ja duscha. Packa upp lite också ... Om jag hinner” Jag sprang upp för trappa och gick in till mitt rum, men sen så kom jag på att jag hade min väska där nere så jag sprang ner igen och hämtade väskan och släpade med den upp till mitt rum igen medans Elsa och Julie bara stirrade på mig som om jag var ett freak.
När jag äntligen hade fått upp väskan till rummet tog jag fram alla kläder och hängde in allt i garderoben som redan var fylld av mina andra kläder som Mike hade varit här och lämnat förra veckan för att se om allt fungerade som det skulle.
När jag hade packat upp det sista ur min väska kollade jag på klockan att hon hade blivit sex så jag gick in i mitt badrum, det var stort med vita väggar och brunt trägolv, sjukt fint!
Jag satte på vattnet i duschen och klev in jag tog och sköljde ur håret och tog i shampoo efter en liten stund och när jag hade sköljt ur shampoot så tog jag balsam och sköljde ur det och tvållade in mig och sköljde av mig, det man brukar göra när man duschar helt enkelt. Jag tog fram två handdukar och satte den ena som en turban på huvudet och satte fast den andra på kroppen och gick ut ur duschen.
Jag gick ut från badrummet och öppnade garderoben och tog på mig en jumpsuit, och gick där efter gick jag till ett skåp där jag har alla mina smycken i och tog ut ett halsbad
( http://www.polyvore.com/movie_time/set?id=42202948 ). När jag hade gjort det så tog jag av mig min handduks turban, borstade igenom håret lite slarvigt för att sedan sätta upp det i en slarvig bulle på mitten av huvudet. Det sista jag gjorde var att byta skalet på min iPhone, like a boss. Jag sprang ner till hallen och satte mig bredvid Elsa.
"Ska inte ni göra er i ordning?" frågade jag efter en liten stund.
"Dude, vi ska se på film. Inte gå på någon galapremiär!" svarade Julie.
"Va?! Det trodde jag" sa jag ironiskt och vi började skratta. Vi satt där och pratade och pratade, när det var ungefär en halvtimma kvar tills att vi skulle gå gick Elsa och Julie upp till sina rum och jag satt kvar nere i hallen. Jag visste att de skulle gå upp och byta om eller något!
"This is freaking plobnrg" tänkte jag för mig själv "awesome house, awesome granne bättre kan det inte bli! Eller?"


Förlåt, förlåt och förlåt igen för att ni fick vänta så länge!!!
En liten sak bara... Snälla ge mig lite kritik! Vad är bra/dåligt? Vad kan jag förbättra? Please help me!
- Ellen xx

I´ll never forget you - Part 4 The house!




Zayns Point of View

Jag gick och öppnade min ytterdörr men stängde den lika snabbt. Ska jag verkligen gå dit redan nu eller borde jag vänta ett tag så att de hinner flytta in ordentligt. "Okey, I'll do it. Take a change" tänkte jag och öppnade dörren ännu en gång. Jag gick ut från dörren och kände hur varmt det var ute till skillnad från inne. Jag gick längst uppfarten, ut på trottoaren svängde till höger och höger igen. Gick upp för deras uppfart och knackade på dörren.

Ellens Point of View.

Jag hörde att det knackade på dörren
"Jag öppnar" ropade jag till Elsa och Julie och gick mot dörren. Det är säkert den där Zayn som Josh pratade om.
Jag öppnade dörren
"Hi, I'm Zayn. I live next door" sa han väldigt snabbt och log. Jag kände att mina ögon spärrades upp, thihi jag bor granne med Zayn Malik, happy face!
"Shululuu, I'm Ellen." svarade jag och log. Jag kollade snabbt på honom från topp till tå men min blick fastnade på hans sjukt snygga mage. Han stod framför mig i mjukisbyxor och flipflops, inget annat.
"You like it?" frågade han. Jag kollade upp snabbt och svarade:
"Huh? Oh em sorry ( xD )" samtidigt som jag log osäkert. Men hans mage, wow.
"It's okey."
"You wanna come in or something?" sa jag samtidigt som jag pekade med fingret över axeln.
"Yeah sure"
Jag släppte in honom och han tog av sig sina flipflops.
"Julie, Elsa kom till hallen" ropade jag och de kom strax efter.
"Hi, I'm Zayn. Nice to meet you." sa han till dem.
"Hi" sa Julie chockat och sen la hon till "I'm Julie, Ellens friend."
“And I’m Elsa” Sa Elsa “Ellens second friend” La hon till.
"Okey, It's nice to be in here again" sa han när vi gick längre in i huset.
"It is?" frågade jag.
"Yeah, last time I was in here were six mounth ago."
"Six mounth!" sa jag chockat utan att tänka på att det var för sex månader sen som Josh och deras familj flyttade till Sverige.
"Yeah. But how come you move in here?" Fragade han och jag började berätta samma historia som jag hade berättat för Julie och Elsa när vi åt frukost. Jag avslutade med "and I should say hi from Josh” Jag tänkte lite, funderade på att säga det eller inte. Efter några sekunders tänkande sa jag “and say that he has come out with"
"that he's gay?" fyllde Zayn i.
"Yeah, how did you know?"
"He act like a gay man. But it’s nice that he finally stop hiding it"
"Oh, So what do you think about that?"
"No problem, he's an awesome friend so."
"Okey" sa jag snabbt.
Vi gick upp en våning och jag öppnade den första dörren. Jag förstod genast att det var Alishas gamla rum. Det var trägolv och lila vita väggar ( :s ) jag stängde dörren och jag rös till utan anledning.
"Are you fine?" frågade Zayn. Jag nickade till svar och gick bort mot nästa rum. Det var mycket större än det förra rummet.
"This was Josh's room" sa Zayn när jag kollade runt. Det var ljust väldigt ljust. Förutom en svart matta och några tavlor.
"I take this room" sa jag till Julie och Elsa.
Båda suckade och så sa Julie: “Fine”

Vi gick vidare och det fanns tre dörrar till. Vi gick in i det första rummet och där inne var det ett till sovrum som var väldigt mysigt. väggarna var i en mörk beige ton, golvet var brunt och under den stora sängen som stod framför ett stort fönster så låg det en mysig vit matta.
"Then I'll take this room" sa Julie.
“Sure” Sa jag och kollade på Elsa. Hon såg något skrämd ut. Som att hon trodde att det bara var Alishas rum kvar.
"Didn't you like Alishas room?" frågade Zayn, vi kollade på varandra och så svarade vi "Nope" och så la jag till "It's terrible! ugh." Zayn började små skratta och efter någon sekund började vi också skratta.
“It’s okey, thers a guestroom to” Sa Zayn till Elsa.
“Oh thank god” Svarade hon och vi började skratta igen.

"Shall we move on?" frågade jag efter en stund.
Vi gick in i det andra rummet som var gästrummet.
“Is this better?” fragade Zayn.
“Mhm” sa Elsa snabbt. Gästrummet var ganska litet men mysigt, lite svårförklarat om man frågar mig men, men. Man kanske kan säga att sängen var som en utbyggnad mot fönstret. Rummet gick i vitt och så fanns det som ett till rum som gjorde det första rummet större (Det där lät väldigt komplicerat!)
Vi gick vi gick ut från rummet och så öppnade jag den sista dörren på övervåningen. Där inne stod det massor av instrument och förstärkare.
"Paradise !!" sa jag och log stort. Jag gick fram till ett piano som stod i ena hörnet av rummet och började spela det lilla jag kan av Fix a heart- Demi Lovato. Jag började sjunga tyst för mig själv utan att tänka på att varken Julie, Elsa eller Zayn var inne i rummet. Jag kollade upp och såg de stod där tystnade jag och ställde mig upp fort.
"Why did you stop singing?" frågade Zayn.
"I don't know" ljög jag och gick ut från rummet. Jag märkte att ingen av dem följde efter så jag backade tillbaka och sa "Comming?"  jag såg Zayns förvånade ansiktsuttryck och jag log mot honnom.

Part 4 uppe... Inte direkt den bästa storyn ever men, men.
-Ellen xx

I´ll never forget you - Part 3 New Home




Vi hade kommit halvvägs till Landvetter och vi satt i bilen och skrattade ihjäl oss. Det är sjukt kul att ha en bror som är jätte bög eller vad man nu ska säga det. Han är verkligen tjejig och rolig att umgås med.
"So what is the first thing you'll do when you get to London?"
Jag kollade på Julie som kollade på elsa som kollade på mig och sa vi "Shoping!!!!" Josh började skratta och så sa han "Wish I could join you!" som sagt... Tjejig.
"Do so, that would be so fun!"
Sa jag och log mot honom.
"Nah, I don't know how my old friends should react. "
"You want me to tell 'em?"
"Do so, and tell me!"
"Sure, no problem!"

Resten av bilresan varade med  massor av skämt och mycket skratt. Och när vi kom fram till Landvetter gick vi in till flygplatsen och började med att lämna in väskorna för att sedan kunna växla våra sista lösa svenska pengar till engelska pounds. Till sist sa vi hejdå till Jack.
"I'll see you soon, right?" frågade jag honom.
"I hope so! It's gonna be the same normall boring life as befor."
"I'm gonna mis you bro! And try to be a little bit meen to Alisha from me, key?"
"Sure, anything for you El!"
Jag gav honom en sista kram för att sen gå igenom säkerhetskontrollen.

En halvtimma satt vi i väntesalen till flyget. Eller Julie och Elsa satt ner medan jag gick omkring som en jag vet inte vad och försökte att lugna ner mig själv.
"Hur är det med dig?" frågade Julie.
"Okej tror jag, eller jag vet inte. Hatar att flyga!" sa jag snabbt samtidigt som jag gick runt i cirklar.
“Det kommer gå bra, promise” sa Elsa och log.

"Vi ska gå ut till planet nu Ellen" sa Julie efter en liten stund. Jag nickade till och av någon konstig anledning så lugnade jag ner mig.
Jag sov mest under resan på planet medans både Elsa och Julie spelade spel på min mobil (;o) Men en timma senare var vi framme på flygplatsen i London så vi steg av flyget och gick för att hämta våra väskor.
"Vad är klockan?" frågade Julie när vi väntade på att taxin till vårat nya hus skulle komma. Jag kollade på min klocka och sa "Halv fyra" men direkt när jag sa det kom jag på tidskillnaden och sa "Just kidding halv tre"  hon skrattade till och sa "Okej"
Vi såg taxin komma närmre och närmre och tillsist parkerade den framför oss. Chauffören klev ut ur förarsätet och la in våra väskor i bakluckan. Jag och Elsa hoppade sedan in i baksätet och Julie klev in i fram och berättade för taxigubben om vart vi skulle.

Zayns Point of View
Jag satt och kollade ut igenom mitt fönster och kollade på Josh’s gamla hus. Saknar den mannen asso, han var riktigt skön. Till skillnad från hans fjortis till syster, idiot. Hennes fel att de flyttade men men, hoppas att han har det bra borta i Sverige. Jag tog fram min mobil, tog fram hans nummer och skickade ett sms till honom 'Hi bro, gonna come over here soon? :)' jag la ner mobilen i fickan igen och kollade ut igenom fönstret igen. Nu såg jag tre tjejer som klev ut ur en taxi som tog fram varsin väska ur bakluckan och gick mot Josh’s hus. Jag bestämde mig för att gå ut och säga hej eller någonting.



Ellens Point of View

Jag tog fram nyckeln till huset och stoppade in nyckeln i nyckelhålet
"Ready?" frågade jag och både Julie och Elsa nickade till svar. Jag vred om nyckeln, öppnade dörren och gick in.
"Wow, this place is fuckin' huge!" sa jag till dem när vi gick igenom den stora hallen och möttes av ett stort rum. Rummet gick i en beige torn med ljusbrunt/beiget golv. I mitten av rummet var det en rund soffa och bord i mitten bakom det fanns det en trappa som gick till våningen över och längre bort fanns det en trappa som gick ner en våning.
AWESOME PLACE!

Sorry om det är några stavfel eller någonting liknande men jag orkade inte kolla stavningen :o
Bra/Dålig?? vad tycker du?

I´ll never forget you - Part 2 the move

Huset i Sverige
Previous: En kvart senare hade vi ätit upp, jag såg hur Elsa började små flinade så jag kollade snett på henne och sa "What??" men innan hon hann svara så la någon sina händer på mina axlar. Jag ryckte till och vände mig om.


"Good morning Ellen and friends, did I scared you?" sa han och log stort.
"Morning Josh, this is Julie and Elsa, and yes you did” sa jag medans jag pekade på de båda. “They’re moving with me" svarade jag och log tillbaks.
"Oh Hi Julie and Elsa, I'm Josh, Ellens stepbrother" sa han med sin brittiska dialekt.
"Hello" sa de snabbt och sen sa jag: "I'm gonna miss you bro"
"I'm gonna miss you to sis, now I have to handel Alisha by myself ... Again." jag började skratta och sen sa jag "We can talk behind her back on the phone"
"Hahah sure, when are we going?" sa han och log på något sätt som att han ville säga någonting men samtidigt ville hålla det hemligt.
"We question mark?" svarade  jag och la huvudet på sned.
"I'll drive you guys to the airport"
"You don't have a licens"sa jag och kollade på honom frågande.
"I have now" sa han och tog fram sin plånbok och visade mig ett körkort.
"You got it! Amazayn!"  han skrattade åt mig samtidigt som jag kramade honom. "You really need to stop say Amazayn soon!" sa han när jag hade slutat krama honom.
"Why?" frågade jag honom och kollade på Julie för att se om hon var lika förvånad som jag.
"Well because the neighbor name is Zayn."
"I do love that name" sa jag och Julie på samma gång.
"Haha, But stop say that okey! And ready?" svarade han.
"Fine, and nope I need to fix myself a little bit" sa jag och låtsades att jag sminkade mig.
"Go and do that then."
"I can't Alisha is in our bathroom."
"Take mine then" sa han och visade vägen med sina händer som om att jag inte visste vart det låg.

Jag Elsa, och Julie gick in till hans badrum. De såg chockat på mig när de såg alla hårgrejer.
"Han är gay" sa jag som svar på deras ansiktsuttryck.
"Det förklarar alla hårgrejer och ja allt." sa Julie. Jag skrattade till och började borsta mitt hår och satte upp det med några hårnålar som jag hade i fickan. Tog lite hårspray och tillsist letade jag fram lite hudkräm och tog det över hela ansiktet.

Vi gick ut från badrummet och så  knackade jag på mammas och Mikes rum. Mamma kom ut och kollade på mig med trötta ögon.
"Vi åker nu" sa jag och log.
"Jag kommer sakna dig gumman, Och var försiktig" svarade hon samtidigt som hon kramade mig. Vi gick ut till hallen och jag, Julie, Elsa och Josh tog på oss våra skor och efter en lång stund av 'jag kommer sakna dig prat' och 'gör ingenting dumt prat' öppnade jag dörren och möttes av en varm sommarvind. Jag sa ett sista hejdå till mamma och alla andra och gick ut till bilen. Jag, Elsa och Julie la in väskorna i bakluckan. Jag hoppade in i framsätet medans Julie och Elsa hoppade in i baksätet.
Jag vinkade hejdå till mamma och Mike som fortfarande stod ute på gårdsplanen och så bar det iväg!


Andra delen ute nu då ! Hoppas att ni gillar den och sorry för stavfel eller dåliga meningar :s

Dont have a name for this story yet so if you have an idea... Comment !!





Part 1 -The move.

Jag vaknade snabbt av att det ringde på dörren. Jag ställde mig upp ur sängen och så klart så ramlade jag nästan ihop, jag måste börja tänka mitt låga blodtryck som gör att jag nästan svimmar när jag ställer mig upp för snabbt. När jag hade fått tillbaks balansen och kunde tänka klart igen gick jag ut från mitt rum som jag delar med min 'stepsister', gick ner för trappan, ut till hallen och öppnade dörren.
"Hi LN!" sa Julie och Elsa samtidigt som jag släppte in dem.
"Fan din stepdads hus är fan enormt ju." la Julie till samtidigt som hon och Elsa tog av sig sina skor.
"Hello there, Jules and Kurt (vi brukar kalla Elsa för Kurt :O ). Och ja, det är awesome!" svarade jag efter en liten stund. Vi gick upp till det rummet som jag hade bott i de senaste tre veckorna tillsammans med världens fjortis ( :s ). Men men vad kan man göra åt det? Jag gick fram till garderoben, öppnade den och tog fram en blå tröja och shorts
( http://www.polyvore.com/cgi/set?id=41833390 ).
När jag var klar 'råkade' jag smälla igen garderobsdörren lite väl hårt så att Alisha vaknade. Hon satte sig irriterat upp och sa "what the fuck Ellen! Do you even know what quiet meens?!" jag, Elsa och Julie försökte svälja ett skrattanfall men lyckades inte speciellt bra. "Nope no idea" svarade jag och man såg hur arg hon blev, hon ställde sig upp och ställde sig framför mig. Trodde för en sekund att hon skulle slå till mig men sen kom jag på att hon inte skulle våga göra det med tanke på att hon är minst 20 cm kortare än mig och ännu smalare.  Hon vek undan med blicken och började gå mot badrummet och så sa jag "Vi har typ en och enhalv timma på oss att äta"
"Okej, varför?" frågade Elsa.
"För att Alisha kommer vara där inne så länge" sa jag samtidigt som jag pekade på badrummet. Vi började skratta samtidigt som vi gick ner för trappan igen och gick in till köket. Vi plockade fram mackor, ost, smör, flingor och fil som vi ställde på bordet. Jag och Julie satte oss på ena sidan av bordet och Elsa satte sig mitt emot mig.
"Hur kommer det sig att du får flytta helt själv?" sa Julie när hon gjorde iordnig en macka.
"Mike..." började jag säga men mer hann jag inte säga innan Julie avbröt mig och sa: "Vem?" Jag började hälla upp fil och flingor i en tallrik och så fortsatte jag:
"Min stepdad. Men i alla fall så bodde han där med Alisha och Joshua" sa jag och såg hur både Julie och Elsa såg frågande ut.
"Joshua är Alishas storebror, till skillnad från henne så är han awesome. Fast ni kan kalla honom Josh" sa jag innan hnågon av de hann fråga vem det var. De nickade till svar så jag fortsatte "Så, de flyttade ifrån det huset som vi ska bo i för Alisha gillade tydligen inte deras granne, så av någon konstig anledning så flyttade de hit. Och de var för ett halvår sen... Unigefär ( :o ). Men i alla fall, Josh gillade grannen så han fick Mike att behålla huset så att han kan åka dit någon gång ibland. Och för fyra månader sen och vi flyttade hit för typ tre veckor sen (:O) men i alla fall, så sa jag till mamma och Mike att det var dumt att huset skulle stå där helt tomt största delen av året och så sa Mike det jag hoppades på att han skulle säga."
"Att du kunde flytta dit" fyllde Julie i, jag nickade och fortsatte " Men mamma ville inta att jag skulle flytta dit helt själv så jag frågade ifall det skulle gå bra ifall ni följde med och det gick bra för tydligen kan ni ta ansvar över mig (xD)." Julie började skratta när jag sa det.
En kvart senare hade vi ätit upp, jag såg hur Elsa började små flinade så jag kollade snett på henne och sa "What??" men innan hon hann svara så la någon sina händer på mina axlar. Jag ryckte till och vände mig om.

Första delen uppe!
Kretik? Bra/Dåligt??
-Ellen!

Hola!

So, det här är min nya blogg. Här kommer jag lägga upp mina stories som handlar on Jonas Brothers och One Direction ;))
By the way... Hjälpte Julie Edgar (<-- check da link!!)  mig att fixa bloggen 'cause jag suger på det.
RSS 2.0