It's difficult - Kapitel 1

Handling:
Det här är en story som handlar om ingen mindre än Elize som har den bästa killen i världen enligt henne, Liam Payne. En av hennes två bästa kompisar heter Eliza och både hon och Elize är exakt 16 år, eller nästan i alla fall. Zayn Malik som är den andra bästisen är tillsammans med skolans snällaste tjej, ingen mindre än Eliza som alltid finns om man behöver hjälp! Kan det bero på att hon har det så svårt hemma med en pappa som sörjer sin döda fru och försöker få bort den med att dricka så gott som hela hela dagarna. Zayn och Liam är 17 år och de går i klassen över Elize och Eliza.
Storyn är inte 100% sanning och oingen av karaktärerna är kända.


•It's Difficult, Chapter One•

~Elize's Point of View~

"Hello there my love" sa en bekant röst bakom mig. Jag vände mig om och såg Liam stå där med sitt otroligt fin leende. "Hi Liam." sa jag snabbt och kramade honom.
"How are my beautiful sweetheart?"
"Everything is perfect now!" sa jag och log.
"Now?" svarade han och kollade på mig med en undrande blick.
"Yes now, you know it wasn't that good befor you came here to this totally romantic place!" Sa jag med en överdivet positiv tonart.
"Aw, your locker!" sa han och vi började skratta och efter en liten stund med småprat sa han; "So, do you want to come to my place after school?"
"Sure, sa jag och han log stort mot mig.
"Great! But I got to go to my next class" Sa Han och kysste mig lätt på mina läppar samtididigt som vi kramade om varandra.
"Mr. Payne, Mrs. Bostwick! No kissing in the hall!" sa Matte läraren Mrs. Haw. Jag lovar, elakare än henne får man leta efter!
"Sorry!" Svarade vi båda snabbt och log stort mot varandra och så fort som Mrs. Haw var utom hörhåll började vi skratta.

"El!" ropade någon bakom mig. Jag vände mig om och såg Eliza springa mot mig.
"What's the hurry?" Frågade jag när hon kom fram till mig och Liam.
"All the lessons befor lunch is set!"
"Why?" frågade Liam som stod och lutade sitt huvud mot min axel och hade sina armar runt min midja.
"Well because we gonna have rehearsal in the auditorium" sa hon andfått.
"For what exactly?" frågade jag och log.
"The spring prom maybe.."
"Oh, yeah right. The prom" sa jag och kollade på Liam.
"Well then I don't need to go to my next class!" sa Liam och kysste min hårbotten. Jag började skratta åt honom och så sa jag; "Were is Zayn by the way?" samtidigt som jag kollade mig omkring.
"He's already there." Svarade Eliza och vi började gå mot skolans aula som ligger på fjärde våningen, suck!
men, jag slipper i alla fall geografi och matte, happy face!
* *
När vi äntligen var framme vid aulan var jag väldigt andfådd. Jag älskar att springa, det kan jag göra hur länge som helst. Men när det kommer till trappor, ett helvete som vi inte behöver prata om.! Vi gick in aulan, och mötte Zayn. Jag kramade honom lite lätt och sen gick han vidare till Eliza och kysste henne lite lätt. Medans vi väntade på att våra tre idrottslärare skulle komma till aulan pratade vi med varandra som galningar och skrattade väldigt mycket. Vi satt där och pratade om lite allt möjligt och efter ca 10 minuter började allt fler och fler komma in till aulan och fem minuter efter det kom Mrs. Ashford, Mr. och Mrs. Roberts in i aulan
"Grab a partner, it's time to dance!" ropade Mr. Ashford ut till alla i salen. Jag och Liam ställde oss bredvid varandra i ett hörn med Zayn och Eliza bredvid oss.
* *
"That was a long and boring lesson! Hate dancing..." sa Zayn när vi gick ut från aulan, ner för trapporna och ut mot matsalen som Iigger på andra sidan skolområdet.
"Yes, but it's way better then  biology and math" svarade Liam och tog ett stadigt grepp om min hand.
"But it's fun to dance boys!" sa Eliza.
"Just because you've danced in your hole life.." Svarade Zayn och vi började skratta.
När vi kom fram till matsalen gick vi och kollade på 'menyn'.
"Ugh, fish" sa Eliza och suckade.
"Yey..." svarade jag ironiskt och med en suck och gick fram till det stora salladsbordet och började ta för mig, det gjorde även Eliza men Liam och Zayn gick bort till matdisken och tog sig varsin fisktallrik och sen gick vi alla fyra bort och betalade för att sedan gå och sätta oss vid ett bord.
Trackback
RSS 2.0